Sylwester 2016/2017



BAL SYLWESTROWY

Bal sylwestrowy odbędzie się na Sali balowej naszej restauracji.

Cena balu sylwestrowego dla pozostałych gości wynosi 250 zł/osobę
Dla gości, którzy wykupią u nas pakiet noclegowy opłata za bal zawarta jest w cenie pobytu.

Rozpoczęcie balu o godzinie 20.00 -zabawa taneczna do samego rana.

Występ Kapeli Góralskiej w czasie imprezy

Menu sylwestrowe:

Na powitanie:
Kieliszek cytrynówki

Przed północą:
Przystawka:

Szynka pieczona z chrzanem w galarecie na grzance

Danie 1 -podawane na początku wieczoru:
Rolada drobiowa faszerowana serem i papryką,
Ziemniaczki pieczone,
Surówki

Danie 2 -podawane przed samą północą:
Pieczeń z dzika
Kluski śląskie
Surówki

Po północy
Danie 3

Barszczyk z krokietem,

Zimny bufet:
-szynka, -baleron, -kabanos, -kiełbasa wiejska, -pasztet swojski,-karczek pieczony, -oscypek, -bunc z pomidorami,-korboce,-tartini z pastą z awokado i pastą z ciecierzycy,-jajka faszerowane,-galaretka drobiowa,-sałatka z kurczaka,-sałatka z pora,-śledzie w oleju,
-pieczywo, -smalec „Studniara”, -ogórki kiszone,
Słodki stół:
3 rodzaje ciasta domowego, galaretki owocowe, owoce
Napoje:
Napoje zimne: coca cola, fanta, sprite, -sok jabłkowy, sok pomarańczowy, -woda mineralna
Napoje gorące: -kawa, -herbata

Alkohol:
Wódka: 
-Wódka czysta lub cytrynówka 0,5 l na 2 osoby
Szampan: -0,75 l na cztery osoby


Aby zarezerwować miejsce tylko na Balu Sylwestrowym należy wpłacić zadatek w wysokości 100 zł/osobę na nasze konto.

Nasze konto:
Restauracja U Studniara s.c. Igor Łukaszczyk, Kacper Łukaszczyk
ul. Sądelska 119
34-531 Murzasichle
Nr konta: 03 1240 5165 1111 0000 5224 7398